Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Marianne - 19 februari 2008 09:31

Hotellet vi bodde på i El Gouna var bra. Fin arkitektur, rent, trevlig personal, bra pool, god frukost, fin strand ... Men de hade hakat på den senaste trenden med "all inclusive".


All inclusive innebär tydligen att man ska springa runt med ett plastarmband i en viss färg beroende på vilken grupp man tillhör. Man ska hälla i sig ett ändlöst antal "gratis"-drinkar gjorda på lokalt producerad sprit som därmed smakar apa, vilket i sin tur innebär att man absolut inte går till någon trevlig bar eller pub i byn för där måste man ju betala! Horribla tanke. Man ska också roa sig vid poolkanten med tiominuterskurser i magdans och andra trevliga "animations". Mat får man "gratis" på hotellet, så inte ger man sig ut för att upptäcka de lokala förmågorna, som sagt, där måste man ju betala.


Själva var vi förskonade eftersom vi bara betalade för rum och frukost. Alltså slapp vi allt det här och kunde nöja oss med att betrakta fenomenet med förvånad blick. 


Men det måste ju vara väldigt bra, eftersom så många åker på den här typen av resa. Vad är det jag inte förstår eftersom jag inte är sugen? 

Presentation

Omröstning

Har du bestämt semestermål för sommaren?
 Hem till Sverige
 Stanna i Sverige och åka till sommartorpet
 Stanna i Sverige och kuska runt
 Turkiet
 Grekland
 Spanien
 Egypten
 Thailand
 Kina
 USA
 Island
 Norge
 Frankrike
 Danmark
 England / Irland
 Italien
 Sydafrika
 Marocko
 Brasilien
 Annat ställe

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards